OVER MIJ

Ik heb de opleiding tot soundhealer afgerond bij Happynings Soundhealing in Breda en heb daarbij veel kennis en inspiratie opgedaan over het werken met klankschalen en andere instrumenten. Tevens heb ik hier ook de Masterclass klank en stervensbegeleiding en de Masterclass Klankreis gevolgd.

Muziek en klank spelen al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven en ik vind het geweldig dat ik dit nu ook beroepsmatig vorm mag geven. Het is prachtig om te ervaren wat klanken en trillingen kunnen doen voor mensen.

Eerder heb ik bij Mens & Intuïtie te Amersfoort een jaar intuïtieve ontwikkeling gedaan en daarna de ruim 3-jarige beroepsopleiding afgerond tot healer, reader en lightworker. Ik leerde daar, naast alle technieken en tools, bovenal de waarde van het werken met mijn hart.

Daarnaast heb ik een flinke dosis levenservaring. Mede daardoor heb ik zelf de weg naar binnen afgelegd, naar de kern waar ik rust kan vinden. Contact makend met de lagen die daar omheen ontstaan zijn van o.a. aangepast gedrag, gestold verdriet en beperkende gedachten. Dit proces heeft mij verrijkt en ik denk dat ik jou daardoor beter kan bijstaan in jouw processen.

Zie ook mijn nieuwe website i.v.m. mijn diensten en aanbod in tijden van ziekte, afscheid nemen, uitvaart, verlies en rouw: www.verlichtingbijstervenenrouw.nl