INSPIRATIE

Ik voel mij verbonden mét en laat mij inspireren en leiden door de bron van Liefde en Licht. Ik heb ervaren hoe het is om daardoor aangeraakt te worden en geef hier graag iets van door aan anderen. Zodat ook jij kunt voelen dat je mag zijn wie je bent, zonder voorwaarden, met alles wat daarbij hoort, je plussen en minnen en dat je het waard bent om van gehouden te worden.

                                               "Ontvangen"

 

Waterkristallen onderzoek

Geboeid heb ik kennis genomen van de bevindingen van het onderzoek van Dr. Emoto, dat externe effecten invloed hebben op de energetische structuur van water. Hierdoor sta ik nog meer achter mijn benadering van het werken met positieve intenties en de prachtige klanken van de schalen. Ik vertrouw er op dat deze een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze gezondheid/welzijn, aangezien wij voor 70% uit water bestaan.

Al 20 jaar houdt Dr Emoto zich bezig met de Magnetische Resonantie Analyse van water. Een boeiend proces waarbij water, dat aan verschillende omstandigheden is blootgesteld, na invriezen, ijskristallen vormt. Zo werd water uit natuurlijke bronnen vergeleken met water uit een rivier bij een stad. Daarna werd gedestilleerd water vergeleken, waarbij geschreven woorden nabij het water werden geplaatst of woorden tegen het water werden gesproken, zoals vrede en oorlog. In de volgende fase werd water blootgesteld aan muziek, bijv. klassieke muziek of heavy metal. En als laatste aan gebeden. Telkens ontstonden er in het 1e geval mooie hexagonale (harmonisch  gevormde) kristallen en in het 2e geval amorfe kristallen, zonder duidelijke ordening en (deels) troebel.

 

          "Air" van J.S. Bach

 

 

                   

                            "Waarheid"

             

                          "Dank je wel"