STOELMASSAGE

Tijdens de behandeling zit je gekleed op een massagestoel, die je lichaam goed ondersteunt waardoor je je geheel kunt ontspannen.

De aandacht gaat specifiek uit naar de nek, schouders en rug, aangezien hier vaak veel spanningen worden opgeslagen. Maar ook de armen, handen, benen en voeten kunnen behandeld worden.

De klankschalen worden op of om je lichaam geplaatst, dit is afhankelijk van eventuele klachten en wordt op jou afgestemd. Als de schalen worden aangeslagen, dringen de trillingen door in je lichaam en worden spanningen makkelijk losgelaten en wordt de doorbloeding gestimuleerd.  In je hoofd geven de klanken rust waardoor je daarna weer helder en fris verder kan.

 

OP DE WERKPLEK

Stoelmassages zijn zeer geschikt voor bedrijven om ter plaatse aan hun personeel aan te bieden. In dat geval wordt een ingekorte maar doeltreffende massage aangeboden, die in een deel van de pauze gegeven kan worden. Werkstress en opgebouwde spierspanningen worden verminderd zodat de werknemer daarna verkwikt en met een helder hoofd weer verder kan.

Regelmatig een klankbehandeling ondergaan, verstrekt de werking en verbetert tevens het concentratie vermogen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.